Саме м'ясом, а не сухим кормом, споконвіку харчувалися наші улюбленці.
Сире м'ясо — це найприродніша їжа.
Сире яловиче м'ясо сприяє нейтралізації соляної кислоти, травних ферментів та інших подразників, які містяться в шлунковому соку, тим самим нормалізує кислотність в шлунку і кишківнику.
Сире яловиче м'ясо в організмі тварини засвоюється значно швидше, ніж злакові культури, овочі або фрукти. Не призводить до засмічення кишечника відходами, що гниють або перебувають у стані бродіння. Яловиче м'ясо містить багато мінеральних речовин і велику кількість цинку, який корисний для стінок кровоносної системи, необхідний для нормального функціонування імунної системи і т. д.
Сире яловиче м'ясо містить у великій кількості вітамін В12 і вітамін В6, однією з функцій яких є перетворення потенційно небезпечних хімічних молекул гомоцистеїну в доброякісні молекули. Ці речовини знижують ризик розвитку раку.
Яловиче м'ясо — крім високого вмісту корисних білків і жирів, багате на селеновмісні ферменти, які необхідні для нормального функціонування глутатіонпероксидази — антиоксиданту, який зменшує запальні захворювання.
Яловиче м'ясо також багате на фосфор і залізо, що необхідні для здоров'я зубів і кісток, а також для перенесення кисню в крові і запобігання втоми.