+38 067 880 60 90
+38 073 880 60 90

ДОСТАВКА НАТУРАЛЬНОЙ ЕДЫ ДЛЯ СОБАК
Заказы по телефону с 10:00-18:00
Доставка работает с 10:00-20:00

Політика конфіденційності

Дана Політика конфіденційності є складовою частиною Угоди Сайту і діє відносно всієї інформації, в тому числі персональних даних Користувача, одержуваних Адміністрацією Сайту в процесі роботи Користувача з Сайтом, виконання Угоди та угод між Адміністрацією сайту і Користувачем. Використання Сайту означає беззастережну згоду Користувача з цією Політикою конфіденційності та зазначеними в ній умовами обробки його персональних даних; в разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання Сайту. Перед використанням Сайту Користувачеві необхідно уважно вивчити дану Політику конфіденційності.

За цією Угодою Користувач та Адміністратор сайту домовились щодо не розголошення конфіденційної інформації отриманої один від одного, не передавати третім особам та не розкривати публічно відомості, що становлять комерційну таємницю та конфіденційну інформацію, не копіювати, не відтворювати та не розповсюджувати матеріалів інтелектуальної власності Адміністратора сайту, отриманої інформації в процесі використання Сайту.

У разі порушення умов про нерозголошення комерційної таємниці Користувач/або Адміністратор сайту можуть бути притягнуті до кримінальної, цивільно-правової або іншої відповідальності згідно з чинним законодавством України. Здійснюючи дії щодо прийняття цієї Угоди (оферти), Користувач гарантує, що ознайомлений зі змістом статей 231 та 232 Кримінального кодексу України.

Стаття 231. Незаконне збирання з метою використання або використання відомостей, що становлять комерційну або банківську таємницю Умисні дії, спрямовані на отримання відомостей, що становлять комерційну або банківську таємницю, з метою розголошення чи іншого використання цих відомостей, а також незаконне використання таких відомостей, якщо це спричинило істотну шкоду суб'єкту господарської діяльності, — караються штрафом від трьох тисяч до восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. {Стаття 231 із змінами, внесеними згідно із Законами No 2252-IV від 16.12.2004, No 4025-VI від 15.11.2011}

Стаття 232. Розголошення комерційної або банківської таємниці Умисне розголошення комерційної або банківської таємниці без згоди її власника особою, якій ця таємниця відома у зв’язку з професійною або службовою діяльністю, якщо воно вчинене з корисливих чи інших особистих мотивів і завдало істотної шкоди суб'єкту господарської діяльності, — карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. {Стаття 232 із змінами, внесеними згідно із Законами No 2252-IV від 16.12.2004, No 4025-VI від 15.11.2011}


Персональні дані

1. Надання в будь-якій формі (реєстрація на Сайті, здійснення замовлень, підписка на рекламні розсилки і т. Д.) своїх персональних даних Адміністрації сайту, Користувач висловлює згоду на обробку своїх персональних даних Адміністрацією сайту відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» No 2297-VI від 01.06.2010 року. 2. Обробка персональних даних здійснюється з метою виконання Угоди та інших угод між Адміністрацією сайту і Користувачем. 3. Обробка персональних даних здійснюється виключно на території України, з дотриманням вимог чинного законодавства України. 4. Згода Користувача на обробку його персональних даних дається Адміністрації сайту на термін виконання зобов’язань між Користувачем і Адміністрацією сайту в рамках Угоди або інших угод між Користувачем і Адміністрацією сайту. 5. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних Користувача, Користувач повідомляє про це Адміністрацію Сайту письмово або по електронній пошті. Після отримання даного повідомлення Адміністрація Сайту припиняє обробку персональних даних Користувача і видаляє. 6. Сайт не має статусу оператора персональних даних. Персональні дані Користувача не передаються будь-яким третім особам, за винятком випадків, прямо передбачених цією Політикою конфіденційності.

Заходи щодо захисту персональних даних

1. В своїй діяльності Адміністрація сайту керується Законом України «Про захист персональних даних» No 2297-VI від 01.06.2010 року та Кримінальним кодексом України. 2. Адміністрація сайту вживає усіх заходів для захисту персональних даних користувачів і дотримується прав суб'єктів персональних даних, встановлених чинним законодавством України. 3. Захист персональних даних Користувача здійснюється з використанням фізичних, технічних і адміністративних заходів, націлених на запобігання ризику втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, порушення конфіденційності та зміни даних. Заходи забезпечення безпеки включають в себе міжмережевий захист і шифрування даних, контроль фізичного доступу до центрів обробки даних, а також контроль повноважень на доступ до даних.

Зміна політики конфіденційності

Адміністрація сайту залишає за собою право в односторонньому порядку вносити будь-які зміни в Політику конфіденційності без попереднього повідомлення Користувача. Актуальний текст Політики конфіденційності розміщений на даній сторінці.


Made on
Tilda