Блог "Gav-Gav" ua

КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ CИРОГО ЯЛОВИЧОГО М'ЯСА

Саме м'ясом, а не сухим кормом, споконвіку харчувалися наші улюбленці.
мясо голяшка

Сире м'ясо — це найприродніша їжа.


Сире яловиче м'ясо сприяє нейтралізації соляної кислоти, травних ферментів та інших подразників, які містяться в шлунковому соку, тим самим нормалізує кислотність в шлунку і кишківнику.

Сире яловиче м'ясо в організмі тварини засвоюється значно швидше, ніж злакові культури, овочі або фрукти. Не призводить до засмічення кишечника відходами, що гниють або перебувають у стані бродіння. Яловиче м'ясо містить багато мінеральних речовин і велику кількість цинку, який корисний для стінок кровоносної системи, необхідний для нормального функціонування імунної системи і т. д.

Сире яловиче м'ясо містить у великій кількості вітамін В12 і вітамін В6, однією з функцій яких є перетворення потенційно небезпечних хімічних молекул гомоцистеїну в доброякісні молекули. Ці речовини знижують ризик розвитку раку.

Яловиче м'ясо — крім високого вмісту корисних білків і жирів, багате на селеновмісні ферменти, які необхідні для нормального функціонування глутатіонпероксидази — антиоксиданту, який зменшує запальні захворювання.

Яловиче м'ясо також багате на фосфор і залізо, що необхідні для здоров'я зубів і кісток, а також для перенесення кисню в крові і запобігання втоми.
мясо грудинка

Харчова цінність в 100 грамах
Калорійність 218,4 кКал
Білки 18,6 гр
Жири 16 гр
Вітаміни
Вітамін PP 4,7 мг
Вітамін B1 (тіамін) 0,06 мг
Вітамін B2 (рибофлавін) 0,2 мг
Вітамін B5 (пантотенова кислота) 0,5 мг
Вітамін B6 (піридоксин) 0,4 мг
Вітамін B9 (фолієва кислота) 8,4 мкг
Вітамін B12 (кобаламін) 2,6 мкг
Вітамін E (ТЕ) 0,6 мг
Вітамін H (біотин) 3 мкг
Вітамін PP (Ніаціновий еквівалент) 7,7876 мг

Макроелементи
Холін 70 мг
Кальцій 9 мг
Магній 22 мг
Натрій 65 мг
Калій 325 мг
Фосфор 188 мг
Хлор 59 мг
Сірка 230 мг

Мікроелементи
Залізо 2,7 мг
Цинк 3,24 мг
Йод 7,2 мкг

ПРО ГОДУВАННЯ